Lanikansaa

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Egress Networks
G-Works Oy
Veriryhma_logo
Jimms_text_black
frezza

Yhteistyö The Groupin kanssa

The Group ry:n toiminnasta merkittävä osa mahdollistuu ainoastaan yhteistyökumppaneidemme tuella.  Minkään yleisötapahtuman kulurakenne ei ole niin yksinkertainen, millaiseksi tietty ihmisryhmä sen helposti tahtoo nähdä: jos tuhannen euron lipputuloista laitetaan 500 euroa palkintoihin, 500 euroa menee automaattisesti järjestäjien taskuun.  – Olisi helppoa, jos asia todellakin olisi näin yksioikoinen.

Tosiasia on, ettei mikään yleisötapahtuma voisi toteutua tässä maassa ilman yksityisen tai julkisen sektorin kanssa rakennettua yhteistyötä. Puhutaan sitten koiranäyttelystä, Euroviisuista tai LAN-tapahtumasta. Vapaarahoitteisten tapahtumien pääsymaksut nousisivat helposti niin korkeiksi, etteivät ne enää houkuttaisi vierailijoita entiseen tapaan. Erityisen raskaasti tämä puree LAN-tapahtumien järjestäjää: Yhdistyksemme laskelmien mukaan urheiluareenalla järjestettävän tapahtuman tietokonepaikan hinta olisi ilman yhteistyökumppaniemme panosta noin 150 euroa, siinä missä se nyt on noin 45 euroa.

Tämä kaikki voidaan kääntää yhteiseksi eduksi; tilaisuudeksi, josta sekä yhteistyökumppani, että tapahtumajärjestäjä voivat hyötyä.

Yhteistyö, joka toteutetaan yhteistyökumppanimme ja yhdistyksemme välillä ei ole koskaan yksipuolista. Emme edes tahdo tukijoidemme kaatavan sokeasti rahoitustaan tapahtumiimme, vaan tahdomme löytää toimintatapoja, joiden avulla yleisötapahtuma voi tuoda lisäarvoa sekä kävijöille, että yhteistyökumppaneillemme. Luonnollisesti myös raportoimme kumppaneillemme yhteistyön tuloksista selkeinä lukuina, esimerkiksi sivustomme kautta hankittuina kävijämäärinä.

Jo kymmenet julkisen ja yksityisen sektorin tahot ovat osallistuneet tapahtumiemme toteutukseen. Tapahtumatoimintamme tukeminen ei ole ainoastaan markkinointitapahtuma, vaan myös ainutkertainen mahdollisuus auttaa kotimaatamme kirimään naapureitamme tietoyhteiskuntakehityksessä, jonka kyydistä olemme pudonneet jo vuosia sitten.

Kiinnostaako yhteistyö The Groupin kanssa? Ota yhteyttä.