IT tehoaa - talossa ja lastauslaiturilla.

Historiikki

Rankat muutokset ja uudelleenjärjestäytyminen suomalaisessa Day of Defeat-skenessä vuoden 2003 alkupuolella inspiroivat online-turnausjärjestäjän – The Groupin – luomisen. The Group otti tehtäväkseen pyörittää erinomaisia liigoja ja turnauksia. Lehdistötiedotteet julkaistiin maaliskuun 14. päivä, joka on edelleen virallinen syntymäpäivämme. Noiden päivien jälkeen The Group on muuttanut muotoaan ja päätehtäväänsä voimakkaasti; tällä hetkellä itsekruunattu kunniapuheenjohtaja Jarmo “Suuri Johtaja”  Keto on ainoa alkuperäinen jäsen, joka on toiminut yhdistyksen johtajana alkuaikoina, ja on edelleen vahvasti läsnä yhdistyksen arjessa.

Kun vuonna 2005 The Group otti pääasialliseksi tehtäväkseen LAN-tapahtumien järjestämisen, jäsenmäärä alkoi kasvaa nopeaa tahtia työvoiman tarpeen vuoksi. Moni tapahtuma pyöri edelleen alimiehitettynä, sillä yhdistys oli asettanut tiukan linjauksen ja vaatimukset kaikille jäsenilleen. The Groupin julkisuuskuva kuitenkin nousi merkittävästi näinä vuosina kun uudet yhteistyökumppanit ja tukijat, kuten Helsingin Nuorisoasiainkeskus, Pulju.net ja Secvia ryhtyivät aktiivisesti tukemaan järjestöä.

The Group ryhtyi demokratisoimaan itseään vuoden 2006 lopulla, kun se rekisteröitiin yhdistysrekisteriin ry:ksi sekä Verohallinnon ALV-rekisteriin. Tätä nopeiden muutosten kautta voitaisiin kutsua The Groupin epäketolaistamiseksi. Mutta kuten usein vakaan organisaation kohdatessa suuria muutoksia, ongelmia ilmeni epäkypsän demokratian vuoksi. Nämä sisäiset kiistat kuitenkin selvitettiin ja nykyinen organisaatiorakenne sai alkunsa.

Tänä päivänä The Group koostuu yli viidestäkymmenestä aktiivisesta jäsenestä. Jäsenemme ovat edelleen käsin poimittuja hakijoiden joukosta, ja arvostamme edelleen halua oppia ja korkeaa motivaatiota ennen kaikkia muita kykyjä; yksi asia, jota ihminen ei voi oppia, on asenne. Tällä hetkellä jäsenemme edustavat LAN-tapahtumien ja ammattilaispeliturnausten järjestämisen ehdotonta huippua ja työskentelemmekin jatkuvasti muiden tapahtumien ja projektien parissa, tarjoten tietotaitoamme siellä, missä sitä tarvitaan.

Haluaisitko sinäkin kuulua “siihen ryhmään”?