Teknoa

YHTEISTYÖKUMPPANIT


secvia
epson
G-Works Oy
Jimms_text_black
Egress Networks

Me haluamme Sinut!

The Group tarjoaa jäsenilleen jotain uniikkia; se ei vain ole jäsenyys, se on omanlaisensa suhde, joka vaatii omistautumista ja itsekuria. Välillä se osoittaa vaikeitakin haasteita, mutta tarjoaa niille vastinetta kymmenkertaisena. The Group vie jäseniltämme aikaa, mutta kuinka paljon, se riippuu sinusta itsestäsi. Jotkut jäsenistämme hoitavat vain niitä tehtäviä, joita heille annetaan, oli se sitten laneilla työskentely omassa tehtävässään tai kerran vuodessa maksalaatikon tekeminen virkistystapahtumissamme. Jotkut taas etsivät jatkuvasti uusia tapoja kehittää itseään ja organisaatioamme.

Miksi?

Todellisuudessa vain ani harva The Groupin tapahtumista näkyy ulospäin. Aimo osa toiminnastamme on piilossa julkisuudelta – ja osittain syystäkin. Me The Groupissa rakennamme tiimihenkeämme monista pienistä asioista, tapahtumista ja tilanteista, joissa olemme mukana. Tiimihengen ja yhteenkuuluvuuden edistäminen on tärkeimpiä tehtäviämme, sillä ketju on tasan yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki; yhdessä me olemme vahvoja ja kehitämme toinen toisiamme. Tuntemalla toisemme luomme siteitä, jotka kestävät pitkään ja vahvoina.

Jos jokin asia The Groupin toiminnassa on varmaa, se on oppiminen. Jos haluat kehittää itseäsi ja ottaa vastuuta, siihen tarjotaan aina mahdollisuus. Oli se sitten verkkosuunnittelua, projektinvetämistä tai vessan siivousta, meillä on sinulle hommia. Me tahdomme menestyä yhdessä; jokaiselle käsiparille on aina tarvetta. Jos et halua, emme kaada niskaasi ylimääräistä vastuuta, mutta mikäli olet siihen itse valmis, me tarjoamme sinulle haasteita, jotka vastaavat kykyjäsi.

Mitä?

Tehdään kuitenkin yksi asia selväksi heti kättelyssä; kukaan meistä ei ole normaali, ei millään henkisellä tasolla. Työskentely tämänkaltaisessa yleishyödyllisessä yhdistyksessä palkatta vaatii jonkinlaista kieroutunutta pervesiota yhteisen hyvän eteen. Emme ole hulluja, olemme vain omalla tavallamme outoja. Olemme kuin se jo aikaisemmin monasti mainittu maksalaatikko – joko pidät meistä tai et. Ei mitään siltä väliltä.

The Groupin jäsenyys on jotakin erityistä. Se ei ole vain työtä – se on etuoikeus harvoille ja valituille. Työskennellessäsi kanssamme olet jotain suurempaa kuin tavallinen pulliainen, eliittiä, valio. Yhteistyökumppanimme ja tukijamme tietävät tämän. Monet ovat saaneet lähtölaukauksen tulevalle uralleen kauttamme – mikset siis sinäkin?

Kuka?

Arvostamme taitoja tietotekniikan alalta – grafiikkaa, ylläpitotaitoja, ohjelmointia.. Mutta todellisuudessa maailman paras graafikko, ohjelmoija tai administraattori on täysin hyödytön ilman motivaatiota omaan työhönsä. Jos olet motivoitunut, valmis osallistumaan toimintaamme ja kehittämään suomalaista tietokonekulttuuria, mieti itseksesi, voisitko olla valmis tähän.

Jos olet päässyt tänne asti, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen info _(at)_ thegroup.fi ja kerro meille itsestäsi ja mitä voisit meille antaa. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö.